Over Creops

Wie zijn wij

Creops Ontwerpbureau is een multidisciplinair en creatief ontwerpbureau wat gespecialiseerd is in het ontwerpen en visualiseren van uiteenlopende projecten. Hierbij moet u denken aan: Modezaken, Juweliers, Optiekzaken, Automotive, Schoen- en lederwaren, Retail ketens, kantoorpanden en particuliere verbouwingen, voor zowel interieur als exterieur.  In de afgelopen jaren hebben we veel opdrachten gerealiseerd voor verschillende bedrijven. En vele opdrachtgevers kunnen we tot onze vaste klanten rekenen.

Bij Creops Ontwerpbureau bent u aan het juiste adres voor:

  • Retaildesign
  • Kantoorconcepten
  • Interieurontwerp
  • Exterieurontwerp
  • Projectinrichting
  • Vastgoed presentatie
  • 3D Ontwerpen/Visualisatie
  • 3D animaties

No-nonsense aanpak

Wij laten uw ideeën en de onze zoveel mogelijk samensmelten tot iets nieuws en verfrissends. Wij doen dit door heel persoonlijk in onze aanpak te zijn, we nemen nooit een blad voor de mond en zeggen altijd waar het op staat. We communiceren met een no-nonsense mentaliteit, nuchter, helder en krachtig. Wij zijn grensverleggend in onze ontwerpen, wij schakelen snel, staan voor korte lijnen en een gedurfde aanpak.

Een mooi concept begint bij een goed en doordacht ontwerp, dan volgt een 3D presentatie. Creops Ontwerpbureau maakt niet alleen mooie plaatjes, wij maken ontwerpen die realistisch, praktisch en bruikbaar zijn in de praktijk. Uiteraard investeren wij continue in de nieuwste (3D) software. Hierdoor kunnen wij voldoen aan de wensen van onze klanten en presenteren wij op moderne en realistische wijze onze ontwerpen.

Creops Ontwerpbureau is ervan overtuigd dat 3D visualiseren op hoog niveau niet mogelijk is zonder ontwerp achtergrond. Door jaren lange ervaring in diverse ontwerp vakgebieden (interieur, exterieur en product) is Creops Ontwerpbureau de juiste partner voor uw ontwerp vraagstukken.

Onze passie ligt bij vormgeving en uitstraling en het positieve effect bij de gebruiker. Creops Ontwerpbureau huisvest een ontwerper die grensverleggend is in zijn ontwerpen, snel kan schakelen en staat voor korte lijnen en een gedurfde aanpak.

Een 3D visualisatie brengt een ontwerp tot leven. Met dit statement in gedachte creëren wij realistische 3D visualisaties voor uiteen lopende opdrachtgevers.

Elk gebouw en interieur stemmen we af op de gebruiker. U ziet bij de expertises dat het elke keer weer anders is, maar altijd past bij haar opdrachtgever. Om uw project compleet te maken is het van groot belang dat de vormgeving van ruimten wordt afgestemd op het gebouw en het imago van uw bedrijf.  Ons specialisme is inrichting / vormgeving, maar luisteren natuurlijk aandachtig naar uw voorkeuren. We maken snel en vakkundig duidelijke impressies en verder hebben we de juiste contacten voor de correcte uitvoering van uw project.

Buiten het ontwerp verzorgt Creops Ontwerpbureau tevens de project begeleiding zodat alle fases voor de uitvoering van een project door ons in goede banen geleidt wordt.

Creops Ontwerpbureau staat voor: helder, duidelijk, overzichtelijk, strakke lijnen, creatief en veelzijdig. Want naast esthetische wensen en eisen vinden onze opdrachtgevers het belangrijk dat een verbouwing praktisch haalbaar en betaalbaar blijft.

De basis van een goede samenwerking is communicatie. Creops Ontwerpbureau luistert, kijkt, zoekt en vertaald. Beoogd resultaat: een interieur of ontwerp met een eigen identiteit dat past bij de gebruiker. Creops Ontwerpbureau stelt zich graag op als de spil in het ontwerptraject, waardoor u geen tijd verspild met zoeken naar de juiste bedrijven met de nodige vakkennis. Met onze creatieve en commerciële kennis is het mogelijk om een project doelgericht te realiseren.

Werkwijze

Bent u op zoek naar de juiste ontwerper voor uw project, dan zouden we u graag eerst beter leren kennen.

We bespreken uw plannen, wensen en eisen en u kunt al uw vragen inzake uw project aan ons stellen. We geven u graag professioneel advies over de mogelijkheden.
Vormgeving is maatwerk, als alle uitgangspunten helder zijn en u een goed gevoel bij de beoogde samenwerking heeft gekregen, dan gaan we aan de slag.

Kosten

Wenst u alleen een ontwerp of moet het ontwerp ook uitgevoerd worden? Op basis van dit gesprek, kunnen wij voor u een beraming van de kosten maken.